Una fabulosa novel·la riu en quatre entregues, que perdurarà com a una de les obres mestres de la literatura del segle XXI. Una tetralogia fascinadora que té com a teló de fons la ciutat de Nàpols a mitjans de segle passat, i la Lenù i la Lila com a protagonistes, dues dones joves que tot just comencen a aprendre a governar la seva vida en un entorn ben difícil. La relació sovint tempestuosa entre ambdues ve acompanyada d'un cor de veus que donen cos a la història i que ens mostren la realitat d'un barri pobre, habitat per gent humil que obeeix sense dir ni piu la llei del més fort. Però en les quatre novel·les trobem personatges de carn i ossos, que ens intriguen i ens captiven per la força i la urgència de les seves emocions, així com per la manera en què aconsegueixen seguir endavant amb la empenta de la seva intel·ligència. «Volia explicar només la vida de duesdones -diu l'autora-. I per fer-ho era necessari filtrar la història en el transfons de les seves existències, les coses que d'una manera o altra tenien a veure amb elles. M'agradaria que el relat contribuís a contemplar en termes narratius un pedaç de la història d'Itàlia.». La crítica ha dit:
«Les novel·les d'Elena Ferrante m'han tingut lligat a la butaca, llegint i celebrant unes pàgines on l'emoció mai no és banal: el dolor i l'alegria de sentir-se vius són allà per a què que el lector se'ls faci seus».
Juan Marsé «El més meravellós de l'enigma Ferrante és que podem concentrar-nos només en les seves obres».
Roberto Saviano «Estimo tant la Lenù... Vaig plorar llegint-la».
Jonathan Franzen «Res del que llegim sobre Elena Ferrante ens prepara per a la ferocitat de les seves novel·les. [...] Expliquen una història de dones amb tanta sinceritat que, en lloc d'observar una vida, hom quasi sembla experimentar-la en primera persona».
The New York Times «La primera obra italiana en dècades mereixedora el Premi Nobel».
The Guardian «A la meva tauleta de nit hi ha els diaris de Virgina Woolf, els contes de Txékhov i les novel·les d'Elena Ferrante».
Leïla Slimani «Soc fan de les seves novel·les, que aborden amb tots els ets i uts l'amistat tal com l'entenem les dones».
Zadie Smith «M'ha corprès. M'ha causat un gran impacte».
Elizabeth Strout «Quan una lectora entra en aquestes pàgines, comença a sentir coses que ha viscut, que ha patit, que ha gaudit, i les sent explicades per primera vegada des d'un altre lloc, lluny dels llocs comuns, de la ideologia, de la militància».
Roberto Saviano «La revelació més transcendent de la narrativa europea en el darrer quart de segle».
Robert Saladrigas, La Vanguardia

Protección: Adobe DRM
Formato: EPUB
US$ 31,99

Ahorrá hasta un 50% con respecto a la versión en papel

detalles del ebook

Seguinos